RUN4FUN

Pred časom je na Klišeju začela delovati tekaška skupina RUN4FUN. Korona nam je sicer preprečila načrte, kakor marsikomu, a smo zopet nazaj v pogonu!

Tekači RUN4FUN

Namen tekaške skupine je predvsem medsebojna spodbuda, deljenje znanja in motivacijskih mislih ter seveda, ker je v družbi vse lepše, tudi druženje. Smo tekači začetniki, ki si želimo na zdrav način preživeti prosti čas. Ko se bomo opogumili, bomo medse povabili tudi trenerja, ki se nam bo pridružil vsake toliko časa in z nami izvedel strokovno podkovan trening. Kakor že ime pove, želimo razbiti stereotip teka o težaški in za redke posameznike rezervirani športni aktivnosti in na zabaven način približati tek mladim v lokalni skupnosti.

Se nam želiš pridružiti? Prilagajamo se vsem kondicijskim nivojem, tečemo občasno v Litiji (trasa Litijskega teka), na Bogenšperku, v Jablanici ali pa po navdihu in tako raziskujemo okoliške kraje. Dobivamo se ob ponedeljkih, sredah in petkih, običajno okrog 19.00. Upoštevamo napotke NIJZ glede športnih aktivnostih na prostem.

Če si za akcijo, nam napiši v zasebno sporočilo na Facebooku/na klub.klise@gmail.com in dodamo te v pogovor, kjer poteka vsa debata o točnih terminih in lokacijah. Udeležba, tudi strokovnih treningov, je brezplačna, prav tako bo za redne tekače sofinancirana udeležba katere od organiziranih tekaških prireditev, katere točno, pa odvisno od dogovora.

Projekt je deloma financiran s strani Občina Litija preko Razpisa za šport.