V Litijo prihaja KINO!

Velika želja s strani mladih v Litiji je že kar nekaj časa bila tista stara želja po tem, da bi v Litiji imeli kino. Saj ni tako težko, kajne? Imajo ga v vseh večjih sosednjih mestih, tudi v Litiji je nekoč bil – toda pred časom, ki se ga spominjamo mladi. Zavedati se je treba, da priprava kina ni najmanjši strošek, prioritetno pa pač preprosto ni uspel priti višje. Zato smo študentje pljunili v roke in rekli – hej, zakaj pa ne bi tega naredili sami? Združili smo moči z Zavodom za kulturo, mlade in šport Litija, predvsem s Kulturnim centrom Litija, finančno pa nam je na pomoč priskočil MC Litija in Občina Litija, ki je sofinancirala polovico stroškov. Končno lahko oznanimo, da več let stara ideja o litijskem kinu postaja resničnost!

S pomočjo mobilnega kina Moj kino, ki zagotavlja najvišje kakovostno opremo in najnovejše filme, bomo organizirali 5 kinosobot v Kulturnem centru Litija – na dan se bojo zavrteli 3 filmi, zjutraj bo program namenjen najmlajšim, večerne projekcije pa bodo namenjene mladim in mladim po srcu! Vrteli se bodo najnovejši filmi, ne bo pa manjkalo niti obveznih slastnih kokic in ostale ponudbe, ki zagotovi enkratno filmsko doživetje. Cena vstopnice bo 6,5 €, za vse včlanjene v MOJKINO klub pa bo cena vstopnice 4,99 €. Članstvo v klubu MOJKINO je brezplačno, včlanitev se lahko opravi preko spleta. Nakup vstopnic bo mogoč na vseh prodajnih mestih mojekarte.si (Petrol, OMV, trafike, Klub Kliše).

Začnemo 28. septembra 2019! Ker je otvoritev, zavrtimo kar 4 filme: Angry birds 2, Levji kralj, Prevarantke na Wall streetu in Tisto: drugo poglavje. Se vidimo!