Petkova liga

ph: Anže Malis

Eden od primarnih namenov študentskih klubov je zelo preprost: dijakom in študentom ponuditi prostor in možnost za druženje. Tudi v poslanstvu Klišeja imamo zapisano, da mladim »preko različnih aktivnosti ponujamo prostor za sprostitev, osebnostni razvoj, uresničitev njihovih idej … « 

Zaradi povečanega števila projektov, katerih namen je neformalno, sproščeno druženje, predvsem ob družabnih igrah, smo se odločili, da vse te male projekte združimo pod večjega, celoletnega. Tako je letos nastal projekt Petkova liga.

Kakor že ime pove, projekt poteka vsak petek, druži pa nas igranje namiznih, družabnih, xbox … iger. Za vsakogar se kaj najde: FIFA, Tekken, Rocket League, Catan, tarok, Cards Against Humanity, Joking Hazard, enka … Do sedaj je od konca februarja in z manjšim obsegom online verzije v času karantene Petkovo ligo obiskalo skupaj že čez 50 obiskovalcev.

V primeru zaostrovanja preventivnih ukrepov glede preprečevanja Covid-19, se bomo spet preusmerili online, drugače pa se prilagajamo priporočilom, ki veljajo v tistem času. Pridruži se nam tudi ti! Vsak petek ob 19.00, razen v primeru odpovedi, na Klišejevi terasi (Valvazorjev trg 8).

P.S. Lahko pa se vidimo že 9. 7. na Catan večeru v organizaciji naše dijaške sekcije in potem v petek, 10. 7. na ponovni Petkovi ligi. Zaradi lajšanja izvajanja preventivnih ukrepov so prijave obvezne.