Litijski kino vol. 2!

Na otvoritveni kino soboti 28. septembra 2019 smo našteli več kot 500 obiskovalcev! Hvala vsem za podporo, vašo energijo in radovednost. Dokazali ste, da je bil naš cilj, da v Litijo pripeljemo kino, prava smer. A vse to je šele začetek.

Združenih moči z Zavodom za kulturo, mlade in šport Litija, predvsem s Kulturnim centrom Litija, MC Litija, Občino Litija in mobilnim kinom Moj kino peljemo litijsko filmsko zgodbo naprej. Druga kino sobota bo 16. novembra, tokrat je zaporedje filmskega traku: Bacek Jon Film: Farmagedon ob 15. 30, Pri Addamsovih ob 17.00, Terminator: Temačna usoda ob 18. 45 in Joker ob 21.00. Poleg aktualne filmske ponudbe tudi tokrat ne bo pa manjkalo obveznih slastnih kokic in ostale ponudbe, ki zagotovi enkratno filmsko doživetje. Cena vstopnice ostaja 6,5 €, za vse včlanjene v MOJKINO klub pa 4,99 €. Članstvo v klubu MOJKINO je brezplačno, včlanitev se lahko opravi preko spleta. Nakup vstopnic bo mogoč na vseh prodajnih mestih mojekarte.si (Petrol, OMV, trafike, Klub Kliše).

Ne pozabite nam slediti tudi na naši Facebook strani, kjer za vsako kino soboto objavimo dogodek z vsemi potrebnimi informacijami in pa Instagram strani. Kino nazaj v domače mesto!