KLIŠE ROCKS!

  1. decembra smo po enem letu od zadnjega rock spektakla 20 let Klišejev napolnili dvorano Pungrt in organizirali nepozaben rockovski koncert.

Koncert je v dvorano Pungrt v Šmartnem pri Litiji pritegnil 1000 obiskovalcev vseh generacij željnih rockovske glasbe. Dogodek je ponudil pravi spektakel z dovršeno odrsko produkcijo in kvalitetnim ozvočenjem, ki je vsem nastopajočim ponudil neverjetni nastop, obiskovalcem pa  večer odlične zabave. Na koncertu so se občinstvu predstavile kar štiri zasedbe; Flirrt, Zmelkoow, Zaablujena generacija in Zaklonišče prepeva.

Flirrt je v goste prišel s pomlajeno zasedbo, z dvema novima članoma, ki prihajata iz naših domačih koncev in predstavil, poleg vseh starih iz železnega repertoarja, tudi skladbe iz nove diskografije. Večer se je stopnjeval z vsakim nastopajočim in z vsako skladbo. Težko govorimo o vrhuncu večera, saj so zvezde večera Zmelkoow, Zablujena generacija in Zaklonišče prepeva svoj sloves »starih« nostalgičnih rokerjev upravičili z vsakim komadom in neverjetno odrsko energijo. V Sloveniji ni bilo koncertov, ki bi na enem mestu združili te tri slovenske bande, kar se je poznalo tudi v dvorani. Zahvala za Gravitacijo, Smisel življenja, Patricijo, Računajte na nas in Pozitiv vabrejšan in obiskovalcem za glasno prepevanje in energijo!

Tako kot vedno, tudi tokrat ne moremo brez zahvale vsem, ki ste nas tudi letošnje leto podprli in nam pomagali pri organizaciji dogodka. Brez vseh lokalnih podpornikov in sponzorjev takšen koncert ne bi bil mogoč. Verjamemo, da smo tudi tokrat upravičili vaše zaupanje. In k temu bomo strmeli tudi v prihodnje.

Photo: Blaž Bratkovič in Anže Malis