Od danes naprej je ponovno razglašena epidemija. V povezavi z omejevanjem regij, kjer je naša situacija taka, da je Občina Litija del Zasavske in Šmartno pri Litiji del Osrednjeslovenske regije, smo se odločili, da uradne ure začasno zapremo.   

Fotokopiranje bo še možno na naslednji način: 1.) Gradivo pošlješ na klub.klise@gmail.com. 2.) Do 100 čb/20 barvnih kopij lahko kot naš član v času epidemije (zaenkrat je to 30 dni od današnjega) porabiš BREZPLAČNO.* 3.) Mi ti gradivo po pošti pošljemo domov brezplačno. V tem primeru bo trajalo nekaj dni, da gradivo prispe do tebe. Lahko se tudi oglasiš pri nas 8.00-16.00, kjer bomo poskrbeli za brezstični prevzem, a prihod najavi.

*Fotokopiranje je namenjeno sprotnim zapiskom. Prosimo, če z večjim št. kopij počakaš. Če to ni mogoče, pa bomo poskrbeli tudi za to. **Brezplačne kopije veljajo: 100 čb/40 barvnih kopij za časovno obdobje 30 dni epidemije za ČLANE, ki ste letos že podaljšali članarino. Če tega še nisi uspel/a, potem samo pošlji potrdilo o vpisu na naš mail in bomo uredili. Če pristopaš prvič, pa skopiraj in podpiši še pristopno izjavo, ki jo najdeš na naši spletni strani.  V primeru kakršnih koli vprašanj, pomislekov ali potrebe po pomoči, pa smo vedno na voljo, piši nam v zasebno sporočilo, na email ali pa pošlji mail predsednici na danijela.s@klise-klub.si.

Želimo vam varno in karseda mirno obdobje, ki je pred nami. Vaš Kliše.