Vabilo na proaktivno kavarno

»Okolje, zdravje in mladi 2017-19«

Proaktivne kavarne za izboljšanje lokalnega okolja

Partnerstvo za okolje in zdravje (POZ) v okviru projekta Okolje, zdravje in mladi 2017-19 organizira mladinske proaktivne kavarne o okolju-zdravju, ki bodo potekale v 12 krajih po Sloveniji. V njihovem okviru bodo imeli udeleženci priložnost, da razvijejo svoje ideje in predloge za nove projekte, ki bi doprinesli k bolj kakovostnemu lokalnemu okolju.

Ena izmed proaktivnih kavarn bo v sodelovanju s Klubom litijskih in šmarskih študentov (KLIŠE) potekala tudi v Litiji, in sicer 6. 4. 2018 ob 17:00 uri v Izobraževalnem centru GEOSS (Cesta komandanta Staneta 2, 1270 Litija).

Proaktivna kavarna bo priložnost za akcijsko naravnane in osmišljene razgovore na temo kakovosti zraka, mobilnosti, virov energije in podnebnih sprememb v vašem lokalnem okolju. Kaj je proaktivna kavarna? Gre za proces, kateri spodbuja supine ljudi k razvijanju idej, pobud in projektov, ki si jih posamezniki želijo uresničiti v s

Vabljeni vsi, ki bodisi imate idejo ali projekt, ki lahko pripomore k višji kakovosti življenja v lokalnem okolju (ter si zanj želite dodatne podpore ali idej), bodisi želite podpreti druge pri razvijanju njihovih pobud!

Udeležba na proaktivni kavarni je brezplačna, prav tao tudi nadaljnje izvajane aktivnosti.

Prijavite se na povezavi: https://goo.gl/forms/jB2pcapJSa7wi0oO2

Prijave so obvezne in odprte do vključno srede, 4. 4. 2018, do 15.00 ure. Število mest je omejeno. Za dodatne informacije se lahko obrnete na telefonski številki: 051 685 722 (KLIŠE) in 040 493 460 (IMZTR).

Veselimo se srečanja z vami!

 

Dogodek sofinancira Ministrstvo za zdravje RS.