1) Brezplačno plavanje v bazenu Športne dvorane Pungrt v Šmartnem pri Litiji

Vsak torek v terminu od 19:00 do 20:00.

Pred prihodom na bazen na Klišeju prevzameš kuponček, ki velja za mesečni obisk bazena. Plavanje bo omogočeno od oktobra do vključno z marcem.

2) Ugodno lektoriranje

Vsem članom Klišeja ponujamo ugodno, hitro in strokovno lektoriranje zaključnih nalog. Klišejeva cena je 1,5 € na lektorsko stran, kar pomeni 1500 znakov brez presledkov.

Kako poteka delo?

1. Pred začetkom lektoriranja pošlješ svoje zaključno delo na Klišejev mail (klub.klise@gmail.com).

2. Mi najprej preverimo, ali si aktualen član oz. članica, mail prepošljemo lektorici in naša lektorica ti sestavi ponudbo. Tako izveš ceno in približen časovni okvir, ki običajno ne presega 5 delovnih dni.

3. Šele nato potrdiš začetek dela, če pa ti izračun ne ustreza, lahko ponudbo brez kakršnih koli obveznosti zavrneš. Če pa ti ponudba ustreza, se lektorica loti dela.

4. Pošlješ še morebitne obrazce, ki jih lektorica podpiše (npr. potrdilo o lektoriranju).

5. Lektorica ti vrne popravljeno nalogo, ti pa poravnaš znesek na uradnih urah, ki so vsak ponedeljek, sredo in petek od 16.00−20.00 na sedežu Klišeja (Valvazorjev trg 8).

Kaj vključuje lektoriranje?

Lektoriranje je pravopisno in slovnično urejanje besedila. Glede slogovnih popravkov se lektorica posvetuje z avtorjem oz. avtorico. Lektoriranje ne zajema tehničnega urejanja (razmikov, poravnave, kazal, prelomov …), lahko pa te, če pošlješ še tehnična navodila vaše fakultete, na nepravilnosti opozori.  

Cena velja za diplomska in magistrska dela, za doktorsko disertacijo pa pošlji povpraševanje.