NEFIKS KARIERNI BUS

V okviru projekta Nefiks zaposlitvene rešitve bomo v tednu med 18. in 22. junijem organizirali 5 kariernih busov, ki bodo mlade iskalce zaposlitve brezplačno popeljali do potencialnih delodajalcev iz vse Slovenije. Namenjeni so mladim iskalcem zaposlitve različnih izobrazbenih profilov in stopenj.

PRIJAVA JE MOŽNA TUKAJ :  https://app.nefiks.si/activity/942

Za prehrano bo poskrbljeno, za udeležence smo pripravili simpatična darilca. Na dogodkih nas bo spremljal profesionalni fotograf, ki vas bo fotografiral za CV, izdelali pa si boste lahko tudi CV vizitko.

Avtobusi bodo obiskali vseh pet večjih slovenskih regij:

18. 6. (ponedeljek) – Štajerska – Steklarna Hrastnik in Rimske Terme.
19. 6. (torek) – Gorenjska – Lotrič Meroslovje in Gorenjska banka.
20. 6. (sreda) – Dolenjska – Don Don Grosuplje in Krka.
21. 6. (četrtek) –  Primorska – Luka Koper.
22. 6. (petek) – Osrednja Slovenija – Decathlon in ABC Accelerator.

Udeležite se lahko enega ali več brezplačnih kariernih busov.

Vsi avtobusi bodo odpeljali iz Ljubljane med 8. in 9. uro zjutraj in se tja vrnili okoli 18. ure zvečer, udeležence pa bodo pobirali tudi po poti.

Na vsakem kariernem busu boste dobili praktična navodila, kako se predstaviti delodajalcem, nato pa boste obiskali dva delodajalca, zanju s pomočjo organizacijske ekipe izvedli uporabno delavnico, večini pa se boste nato predstavili še na hitrih kariernih zmenkih.

Konkretni delodajalci, ki jih bomo obiskali, bodo znani po 10. juniju. Udeležencem svetujemo, da imajo s seboj natisnjene življenjepise.

Vsak karierni bus se bo zaključil z okroglo mizo na temo zaposlovanja mladih v regiji in uporabne vrednosti e-Nefiksa pri kadrovanju, na katerega so vabljeni tudi vsi mladi iz lokalnega okolja in zainteresirana javnost.

Vse potrebne informacije o poteku kariernega avtobusa, na katerega ste prijavljeni, boste dobili en teden pred odhodom avtobusa. Prijave zbiramo do 13. junija oz. do zapolnitve prostih mest.

Karierni avtobusi bodo organizirani namesto zaključne konference projekta Nefiks zaposlitvene rešitve.

​Vabljeni, da nas spremljate na www.nefiks.si. ​

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.