Majhna škatla, VELIK nasmeh

Klišejevci smo letos že 3. zaporedno leto sodelovali v humanitarni akciji Božiček za en dan in odprli vrata našega kluba kot zbirno mesto daril. Ob tej priložnosti se želimo zahvaliti vsem Božičkom in prostovoljcem, ki ste sodelovali in pomagali pričarati nasmehe na obraz. Hvala vam!

Projekt Božiček za en dan je neprofiten projekt, izpeljan v celoti s strani prostovoljcev. Projekt s pravo mešanico ustvarjalnosti in humanosti ljudem nudi priložnost razdajanja. S kreativnostjo zapakirana škatla polna ljubezni in dobrote nadebudnežem pričara nasmeh na obraz – majhna škatla za velik nasmeh.

V letošnjem letu so pridni Božički obdarili 8756 otrok in starostnikov na več kot 60 zbirnih mestih po Sloveniji. Verjamemo, da smo skupaj polepšali praznike otrokom iz socialno ogroženih družin in starostnikom po celi državi in izven. 

Preživite prazničen december z najbližjimi in z občutkom hvaležnosti in zavedanja, da je možnost pomagati pomoči potrebnim hkrati privilegij in nujnost, biti potreben pomoči pa hkrati krivica in velika žalost resničnosti.

Božički, do naslednjič!