Litijska filmska zgodba in njena nadaljevanja

16. novembra je v KC Litija potekala že druga kino sobota, obiskovalci so spet presenetili s svojim množičnim obiskom, energijo in tudi navdušenjem, da je kino svoje mesto spet dobil tudi v Litiji.

Tokrat se je na filmskem traku poleg dveh risank, Bacek Jon Film: Farmagedon in Pri Addamsovih, zavrtel še naslednji del legendarnega Terminatorja, Temačna usoda in težko pričakovani psihološki triler Joker, kjer je stripovsko ozadje samo še platno slikanja provokativne teme nasilja in krivde. Filmsko zgodbo seveda nadaljujemo, kmalu objavimo tudi datume. Te (vsaj zaenkrat) določamo sproti, da v prvem letu kino delovanja uskladimo razpoložljivost ekipe Moj kino, Klišejevih datumov, zasedenosti Kulturnega centra Litije in ostalih večjih dogodkov v lokalnem okolju in se tako trudimo zagotoviti optimalne datume kino predstav.  

Končno pa so tukaj še preostali datumi v letošnji kinematografski sezoni: 19. december 2019, 19. januar 2020 in 14. marec 2020!

19. december pade na četrtek in to s prav posebnim namenom. Ob četrtkih se namreč vrtijo Mojkino premiere. Lahko uganeš, katero premiero bomo gostili v Litiji?

Če ti še ni uspelo obiskati kina in se prepričati o tem, da je film doma tudi v Litiji, ne skrbi. Pravijo, da gre v tretje rado. Se vidimo!