KLIŠE ROCKS S SIDDHARTO!

V soboto, 30. novembra je bilo v dvorani Pungrt glasno, vroče, nabito z energijo 1500 obiskovalcev in prežeto z nepozabnimi napevi največje slovenske rock zasedbe. Vsako leto večji, vso leto bolj nepogrešljivi in nepozabni. V dvorani Pungrt so ne na odru zvrstili nekateri najbolj odmevni predstavniki slovenske rock glasbe, s SIDDHARTO na čelu in nepogrešljivimi lokalci AVVEN.

Lumberjack in Joker Out na odru zvenijo kot znanilci pomladi slovenske glasbene scene. Mladostna sproščenost, energija na odru, spevni komadi in simpatični člani obeh zasedb, so s svojim nastopom naše vabilo več kot upravičili. Lumberjack je zasedba, ki je prekipevala od energije na odru. Joker Out so s svojim nastopom potrdili vse bolj prepoznavno vlogo na koncertnih odrih po Sloveniji. Višek večera je bila seveda SIDDHARTA. Rock zasedba z več kot 20 letno tradicijo in neverjetno glasbeno dovršenostjo, je svoj program začela v svojem slogu – glasno, melodično, karizmatično in rockovsko. Celoten dvourni program so prekipevali od energije, pesmi so se prelivale ena v drugo in poskrbeli za celostno rockovsko doživetje.

Lokalni mački AVVEN so live nastope večera zaključili s svojimi ritmi, rock in folk metal glasbo, ki nas je pustila brez besed že dve leti nazaj. Tudi letos so brezkompromisno in v svojem slogu predstavili svoje največje hite. Večer se je nadaljeval do poznih jutranjih ur, publiko pa je zabaval DJ Berny White.

Hvala vsem, ki ste prišli, glasno prepevali, se zabavali do jutranjih ur in nas podprli pri organizaciji že tretjega rock koncerta v Šmartnem pri Litiji. Tudi tokrat ne gre brez posebne zahvale vsem, ki nam vsako leto pomagate pri organizaciji. Brez vseh lokalnih podpornikov in sponzorjev takšen koncert ne bi bil mogoč. Vsi, ki ste nam finančno ali organizacijsko pomagali – ISKRENA HVALA.