KLIŠE MARCA 2024

V soboto, 16. 3. je na Klišeju potekal Redni letni zbor članov, kjer smo sprejeli nekaj novosti glede delovanja upravnega odbora in varstva osebnih podatkov. Poleg tega smo slišali tudi finančno poročilo ter poročilo o delovanju kluba v lanskem letu, na koncu pa še finančni načrt in načrt za delovanje kluba v letu 2024.

22. marca se je na Klišeju znova odvijal potopis, City Break v Armeniji. Izvedeli smo mnogo o zgodovini te zanimive države in spoznali nekaj trikov za študentskemu žepu prijazno potovanje.

Le en dan kasneje, 23. marca pa smo se odpravili na dogodek S Klišejem v dolino pod Poncami. V duhu bližanja zaključka sezone smučarskih skokov in vikenda, ko je Peter Prevc zaključil svojo profesionalno kariero smo se s polnim avtobusom odpravili na ogled tega spektakla. Čeprav je bila druga serija odpovedana, smo se imeli odlično, vzdušje pa je bilo prešerno od začetka do konca.

Z mesecem Marcem so se vrnile Klišejeve izobraževalno-zabavne sobote.  Prva takšna delavnica je potekala 30.3. Na njej smo spoznali Canvo, digitalno orodje za oblikovanje grafičnih izdelkov, ki se lahko uporabi na različnih področjih, od izobraževanja do osebne rabe. Na delavnici smo spoznali osnove in uporabne trike za delo s tem orodjem.