Prihaja Kliše Halloween party 2019 z vrhunskimi DJ-ji (Tim Urbanya, Timo G in drugi)

Najboljša zabava ob Halloweenu z vrhunsko elektronsko glasbo se vrača tudi letos. Tokrat v sveži preobleki! Zažuramo v soboto, 26. oktobra 2019, s pričetkom ob 22.00 v dvorani Pungrt, Šmartno pri Litiji. V valove glasbe bomo zajadrali z: Dee Koko Dj, Timo G, TIM URBANYA, Tommc, Ray Everon, za animacijo pa bodo poskrbele go go plesalke KAT – animation team.

Starostna omejitev je 18 let, mlajši lahko vstopite le v spremstvu staršev ali skrbnikov. Vstopnice lahko člani od 11. 10. 2019 po simbolični ceni 2€ kupite na sedežu Klišeja (Valvazorjev trg 8) v času uradnih ur: ponedeljek, sreda, petek, od 16.00-20.00. Na dan dogodka pa bodo vstopnice na voljo po enotni ceni 5€.

Najboljše maske bodo nagrajene! Za vas imamo pripravljene 3 nagrade za najbolj vrhunske maske: boat, 2x vstopnica za Kliše Rocks – SiDDHARTA – 30.11.’19, kupončke za pijačo in našo majčko!

In še posebnost letošnjega Halloweena: misteriozna pijača BRAIN SHOT, ki jo moraš spiti v družbi najbolj pogumnih! V ponudbi samo do polnoči. Za več aktualnih informacij nam sledi na Facebooku in Instagramu! Označi nas v svojih objavah in poskrbi, da tvoja maska ne ostane neopažena!

Se vidimo na najboljši zabavi v top ambientu Halloweena!