Kliše Halloween party 2019 je zagotovil noč najboljše zabave!

Skupaj smo v vrhunskih ritmih elektronske glasbe zaplesali 26. oktobra 2019, za kar je poskrbela sveža ekipa KHP, ki od ekipe Wake up  prevzema organizacijo Klišejevih Halloween zabav. Dvorana Pungrt je bila tako objeta v  prenovljen, edinstven ambient Halloweena, za plesne ritme pa so skrbeli tudi eni najboljših slovenskih DJ-jev.

Začenši z Dee Koko DJ in za dvema vrhunskima lokalcema DJ Tommc in DJ Ray Everon, od katerih si Litija še veliko obeta, sta za mešalko prvič v teh koncih nastopila tudi dva Štajerca, in sicer mlad in perspektiven DJ Timo G in legendaren TIM URBANYA, ki ga Slovenija pozna predvsem kot voditelja oddaje RH na valu 202. Za animacijo so skrbele čudovite go go plesalke KAT, pa tudi obiskovalci, ki so odeti v grozljive, a inovativne maske pričarali odlično vzdušje – najboljše tri smo tudi nagradili!  Vse utrinke z zabave si lahko ogledate na Klišejevi facebook strani.

Nova ekipa se zahvaljuje vsem za izkazano zaupanje in obljublja, da je bila letošnja zabava šele začetek. Vizija ostaja organizacija najboljših zabav, ki ponujajo mladostnikom dogodek v lokalnem okolju, kjer se lahko ob prenapetem vsakdanjiku sprostijo in uživajo, a je hkrati poskrbljeno za kvaliteto organizacije in vrhunsko elektronsko glasbo. Zato se vidimo, če ne prej, na naslednji Halloween zabavi, ko obljubljamo novo merico plesne energije!