Kliše baby: za študentske in mlade družine iz Litije in Šmartnega pri Litiji

V Klubu litijskih in šmarskih študentov letos po zelo dolgih letih obujamo projekt Kliše baby. Namenjen je pomoči študentskim družinam, ki so dvojna rizična socialna skupina, kovid razmere pa so stanje še poslabšale. Paket, ki ga študentska družina prejme, vsebuje bon za DM Litija in lokalno živilsko trgovino v skupni vrednosti 100 € ter praktična darila. Prijavijo se lahko tudi mlade družine, ki bodo pakete prijele v primeru nezadostnih prijav študentskih družin.

Na razpis se lahko prijavi mamica ali očka z veljavnim statusom študenta in potrjenim članstvom v Klubu litijskih in šmarskih študentov za tekoče študijsko leto (članstvo je potrebno podaljšati vsako leto, to se lahko stori tudi elektronsko, pišite na klise.klub@gmail.com). Prijavite se lahko tudi brez študentskega statusa, v tem primeru bo vloga obravnavana neprednostno, pogoj pa je stalno prebivališče v občini Litija ali Šmartno pri Litiji. Razpisanih je 5 mest, prednostno se obravnava študentske družine in po datumu prejetja vloge, zato se vam splača pohiteti.

Razpis traja od 12. julija do 13. avgusta 2021. Točne informacije o zaključku in rezultatih bodo prijavljeni starši prejeli po elektronski pošti.

Celotno besedilo razpisa najdete tule.

Zelo preprosto vlogo pa tule.

Prosimo tudi vse za razširitev te novice vsem novopečenim študentskim/mladim staršem.