PREŠERNO PUSTOVANJE S KLIŠEJEM

V Klišeju smo si mrzle februarske dni kratili s pestrim dogajanjem. Kulturna čajanka, obisk grozljive hiše in nora pustna zabava so bili najbolj obiskani dogodki, ki so zaznamovali mesečno dogajanje.

V začetku februarja smo največji slovenski kulturni praznik obeležili s čajanko, ki smo jo organizirali v klubskih prostorih. Ob piškotih, kavi in čaju smo prebirali najljubša literarna dela in izmenjevali mnenja o vlogi kulture in knjižnega jezika v življenju sodobnega študenta. Turobne dni smo popestrili z obiskom Virtualne hiše strahov, kjer so nas dodobra prestrašili liki iz grozljivk in nas spomnili, da se bliža čas pustnih mask. V podobi budilk smo na pustni povorki skušali predramiti zaspano mesto iz zimskega dremeža in  z glasnim rajanjem odgnati zimo. Nastopajoče člane in ostale pustne maske smo bodrili s stojnice in jih vabili na nadaljevanje pustne zabave v športni dvorani. Tam so nas Kingstoni ob veselih ritmih zabavali še dolgo noč in poskrbeli za prvo nepozabno Klišejevo zabavo v tem letu. Tovrstni dogodki so za Litijo krasna promocijska priložnost in Kliše je z letošnjo organizacijo dnevnega pustnega rajanja skušal zbližati mlade in starejše občane, ter jih ob veselih ritmih popeljati v bližajočo pomlad. Ob tej priložnosti se vsem sodelujočim zahvaljujemo za udeležbo in doprinos k dogodku, ki brez vas zagotovo ne bi bil tako dobro obiskan in izpeljan.

Vse ostale, željne zabave pa spominjamo, da bomo v tem letu organizirali še nekaj takšnih dogodkov, ki jih zagotovo ne želite zamuditi. Spremljajte nas na Facebook profilu in spletni strani, kjer vas bomo redno obveščali o ostalih športnih, kulturnih in družabnih dogodkih, ki jih organiziramo v imenu litijskih in šmarskih študentov.

Maja Mijić za Klub Kliše