KLUBSKA OLIMPIJADA

Projekt je namenjen medklubskemu povezovanju in druženju. Ker skrbimo za promocijo aktivnega in zdravega življenja študentov smo za vas pripravili pravi športni spektakel, kjer se boste klubi lahko pomerili v treh različnih disciplinah, in sicer v nogometu, košarki in odbojki. Prijavite se lahko do 1. oktobra, preko google obrazca.

Discipline bodo potekale istočasno, vsaka na tretjini telovadnice. Za udeležbo pri nogometu in košarki se lahko prijavi največ 5 članov, pri odbojki pa največ 4 člani. V odbojkarski ekipi mora biti vsaj eno dekle. Da tekmovanje ne bo trajalo predolgo, se lahko vsaka ekipa prijavi samo na eno disciplino. Posamezen študentski klub pa lahko prijavi več ekip.

Vse discipline bodo potekale po sistemu 3 na 3.
Pri nogometu bodo možne leteče menjave, vsaka tekma pa bo trajala dva polčasa po 5 minut.
Pri odbojki se bo igralo na dva dobljena seta do 21, v primeru tretjega do 15.
Košarka bo trajala dva polčasa po 10 minut.

Prijavnina znaša 10 € na ekipo. Poravnali jo boste preko dotacijskih pogodb.

Poskrbeli bomo za dobro atmosfero, zabavno druženje, nagrade za najboljše in seveda tudi hrano. Prosim vas, da ob prijavi v tabeli označite tudi, katere sendviče preferirate.

Po končanih prijavah boste prejeli natančen mail s časovnico in zemljevidom lokacije.

Za dodatna vprašanja ali v primeru nejasnosti lahko kadarkoli kontaktirate Jona (pelko.jon@gmail.com) ali Lucijana (lucijan.troha@skis-zveza.si).