Brezplačen Škisov zajtrk in nagradni natečaj

Zveza ŠKIS 12. aprila organizira že tradicionalen Škisov zajtrk. Poskrbeli bomo, da bo zajtrk bogat, zdrav, ekološki in tudi slovenski. Letos bo na spremenjeni in boljši lokaciji, in sicer pred NetCafejem pri Fakulteti za družbene vede. V okviru projekta poteka zanimiv nagradni natečaj na temo prerokovanja iz kavne usedline. S sodelovanjem se lahko potegujete za brezplačen Spring break v Poreču, dve tedenski karti za fitnes 4P in druge privlačne nagrade.

Natečaj poteka do 8. aprila 2016. Sodelujete tako, da pošljete fotografijo kavne usedline s svojo prerokbo (lahko kratko) na elektronski naslov:ajda.novak@skis-zveza.si s pripisom ‘Natečaj_prerokovanje iz kavne usedline’.

Prosimo vas, da novico na povezavi širite po svojih kanalih ter med morebitne zainteresirane. Tudi sami ne oklevajte pri pošiljanju fotografij in zabavnih prerokb ter z udeležbo na okusnem, brezplačnem zajtrku za študente!

Za dodatna vprašanja ali v primeru nejasnosti sta vam na voljo Sandra (sandra.krizanec@skis-zveza.si) in Ajda (ajda.novak@skis-zveza.si).